Προφιλ

Σε ένα χώρο που παραμένει σταθερή αξία εδώ και αρκετά χρόνια αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα στέκι για εξαιρετικούς καλοφαγάδες στην Πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη.

To Μπακάλικον είναι ένα στέκι καλοφαγάδων όπου θα βρείτε πλήθος από  φρέσκα κρέατα, σπιτικά φαγητά αλλά και θαλασσινά. Για εσάς που ψάχνετε κάτι ξεχωριστό στη γεύση, άψογο περιβάλλον, καθαριότητα, μοναδική περιποίηση και χαμηλές τιμές τότε αυτός είναι ο δικός σας χώρος για διασκέδαση. Σε ένα διώροφο κλιματιζόμενο περιβάλλον με χαρακτηριστική παραδοσιακή κουλτούρα μπορείτε να σχεδιάσετε  τη δική σας απολαυστική έξοδο από τις12 το πρωί μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Το φιλικό περιβάλλον που δημιουργήσαμε σε συνδυασμό με τα άψογα εδέσματα, καθώς και την ιδανική ατμόσφαιρα είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Το κατάστημα λειτουργεί όλο το χρόνο γιορτές και αργίες. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν χωρητικότητα 160 άτομα αλλά υπάρχει και μεγάλος υπαίθριος χώρος για ατελείωτες καλοκαιρινές κρασοκατανύξεις. Στο χώρο μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε βαπτίσεις, επαγγελματικά δείπνα, φοιτητικές βραδιές, εκδηλώσεις ορκωμοσίας αλλά και κάθε κοινωνική σας εκδήλωση.

Με ξεχωριστούς μεζέδες και κάβα επικεντρωμένη στα ποτά της βόρειας Ελλάδας, προσωπικό σέρβις και ειλικρινείς φιλικές τιμές προσπαθούμε να διατηρήσουμε το τρίπτυχο της επιτυχίας. Γιατί Μπακάλικον; Ο μπακάλης για πολλά χρόνια ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόμασταν για τις καθημερινές μας ανάγκες. Ζητάμε με τη σειρά μας να εμπιστευτείτε εμάς.

Σας περιμένουμε!